Zoek

20 CONTAINER DUWBAKKEN. CAPACITEIT 50.000 TON

EUROBARGES

Duwbakken

Met een transportcapaciteit van ruim 200.000 ton en een moderne vloot van 70 container-, open- en gesloten duwbakken worden transporten verzorgd binnen Nederland, naar België en Duitsland en visa versa.

Met een eigen vloot van duwbakken, variërend van 450 ton tot 6500 ton, waarvan de meeste afgedekt kunnen worden worden tal van transporten verzorgd. De ruiminhoud varieert van 800 m3 tot 10.000 m3. Onze duwbakken voldoen aan de huidige eisen en regelgeving. Tevens zijn ze voorzien van het GMP certificaat voor diervoeders en NIWO voor de afvalstoffen.

 

Gesloten duwbakken

Bij EUROBARGES zijn de meeste duwbakken gesloten om de goederen droog en zonder verlies te vervoeren. Veel zorg wordt besteed aan de ruimen om deze goed schoon te maken alvorens de bakken worden geladen. Zorg voor de lading van onze opdrachtgevers staat hierbij centraal.

 

Container duwbakken

Naast gesloten duwbakken heeft Eurobarges ook container duwbakken om de containers efficiënt over het water te vervoeren naar de eindbestemming. In totaal kunnen er vaak 2-4 duwbakken tegelijkertijd worden ingezet een en ander afhankelijk van de eindbestemming.