Zoek

20 CONTAINER DUWBAKKEN. CAPACITEIT 50.000 TON

EUROBARGES

DIRECT BESCHIKBAAR 10.000 TON LAADRUIMTE

EUROBARGES

CONTAINER VERVOER OVER WATER


Containers vervoeren over de weg gaat steeds moeizamer en een mooi alternatief is het vervoer over de Europese binnenwateren. Bij het vervoeren van containers wordt steeds vaker gebruik gemaakt van container binnenschepen of speciale container duwbakken.

Eurobarges is een speler van formaat als het over het vervoer gaat van containers over  water. Klantvriendelijk, prijsbewust en bedreven in het efficiënt vervoeren van containers.

Door het uitgebreide, dichte waterwegennet kunnen de containers overal worden gebracht. Niet alleen in Rotterdam maar ook in Antwerpen en Vlaanderen. Meer dan 25.000 km binnenvaart wegen verbinden de belangrijkste industriële centra van Europa.


Just in time delivery

De binnenvaart is snel en betrouwbaar. Een binnenschip staat nooit in de file en ondervindt nauwelijks hinder van de weersomstandigheden. Just in time is voor de binnenvaart geen loze kreet. Er zijn voldoende duwbakken om aan de vraag te voldoen en op de waterwegen zijn er geen files. Een schip of duweenheid met een laadvermogen tot 1.200 ton vervoert evenveel goederen als 40 treinwagons of 50 vrachtwagens. En bij Eurobarges vindt u maar liefst 20.000 ton aan laadruimte!